Wild Menu
3-gangen menu
€ 55,-
4-gangen menu
€ 65,-
Voorgerechten
(Los besteld € 15,50)
-
Carpaccio van hert met knolselderij & truffelcreme, rucola en een Aceto-Balsamico dressing
-
Dun gesneden Wildszwijnsham met truffelmayo, tomaat en krokante aardappel
-
Huisgemaakte kroketjes van ree met bospaddenstoelen en een frisse zuurkool salade.
Tussengerechten
(Los besteld € 12,50)
-
Wildbouillon met bijpassend garnituur.(los besteld € 9,50)
-
Paté van wild zwijn geserveerd met knoflookbrood en rood fruit compote.
-
Steak tartaar van hert met een gebakken kwarteleitje, rucola en truffelmayonaise.(extra eendelever + € 5,-)
Hoofdgerechten
(Los besteld € 32,50)
-
Trio van steaks (haas, hert en wildzwijn) met rode kool, aardappel-mousseline en een saus van kersen en peperkoek.
-
Wildszwijnshaas met aardappel-mousseline, gesmolten camembert, spruitjes en een saus van mosterd.
-
Zacht gegaarde fazant met een stamppotje van aardappel en zuurkool en een saus van calvados.
-
Hazenpeper met rodekool-aardappelmousseline en een stoofpeertje.
-
Herten biefstuk met aardappel-mousseline, Madeira saus en gebakken paddenstoelen (supplement gebakken eendenlever + €7,50).
Nagerechten
Maak een keuze van onze dessert kaart.